flow-image
Alert Logic

Det er ikke dig, det er mig: En hvidbog om det fælles ansvar for cloud sikkerhed

Dette whitepaper er udgivet af Alert Logic

pattern

Vidste du, at Amazon har implementeret en "sikkerhedsmodel" som afvikles på fælles ansvar? Uanset om du evaluere AWS eller allerede hoster din DevTest, gendannelse program eller produktionsprocesser for arbejdsmængder på AWS, bør sikkerhed og overholdelse stå højt på din prioriteringsliste. Programmer, der er i den offentlige cloud er dit ansvar og ikke AWS. Den største udfordring, du har, er, at webapplikationer er også dem, der er mest sårbare over for cyberangreb. En vigtig nøgle til sikkerhed er at sætte sig grundigt og forstå, hvad den delte sikkerhedsmodel, der eksisterer mellem dig og din leverandør af cloud-tjenester betyder. Dermed kan du oprette en sammenhængende sikkerhedsstrategi, der forsvarer dine systemer fra ondsindede angreb.

Denne hvidbog har til formål at rette op på usikkerheden om, hvem der ejer hvad, når det kommer til sikkerheden i den offentlige cloud, og hjælpe din virksomhed til at opbygge en solid sikkerhedsstrategi.

pattern

Relaterede kategorier
IT-Sikkerhed

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Policy.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at sælger(e) kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Download nu