flow-image
Qualys

Udvikling af vulnerability management: fra taktisk scanner til strategisk platform

Dette whitepaper er udgivet af Qualys

pattern

Aktuelle webapplikationer findes i et miljø markant forskellig fra de tidlige dage af virksomheder kommer ind på internettet. De er blevet vigtige værktøjer sammenkobling organisationer på måder aldrig forventet, da de første webbrowsere designet. Disse ændringer har fundet sted så hurtigt, at, på mange måder, har vi undladt at tilpasse de operationelle processer til at opfylde de nuværende behov. Dette er særligt tydeligt med webapplikation sikkerhed, hvor selv om de fleste organisationer har nogle sikkerhedskontrol på plads, få organisationer har omfattende sikkerhedsprogrammer webapplikation.

Denne detaljerede rapport viser, hvordan man opbygger en pragmatisk webapplikation sikkerhed program, der begrænser omkostningerne mens det stadig giver effektiv sikkerhed.

pattern

Relaterede kategorier
IT-Sikkerhed

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Policy.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at sælger(e) kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Download nu