Proact (In Partnership With NetApp)
Proact (In Partnership With NetApp)
flow-image

5 afgørende spørgsmål at stille sin CSP før indgåelse af en aftale

Dette whitepaper er udgivet af Proact (In Partnership With NetApp)

En skilsmisse kan være vanskelig – spørg blot Storbritannien og EU. Uanset om det gælder et ægteskab, en international aftale eller et erhvervsmæssigt partnerskab, kan afslutningen af forholdet medføre bitterhed, mundhuggeri og et dårligt resultat for begge parter.

Men det behøver ikke at foregå på den måde. Hvis et forhold er baseret på en fælles forståelse og understøttet af et formelt anerkendt juridisk dokument, som f.eks. en ægtepagt, vil det med langt mindre sandsynlighed forårsage komplikationer, der medfører en vedvarende bitterhed.

Problemet er, at vi normalt indgår i et forhold fyldt med optimisme, og vi bekymrer os ikke om, hvad der vil ske, hvis forholdet ikke holder.

En virksomheds forhold til dens CSP (udbyder af skytjenester) er et godt eksempel på, hvordan virksomheder kan indgå en aftale uden at skele tilstrækkeligt til, hvad der sker, hvis forholdet får en ende.

Download, og få mere at vide!

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Cloud Computing, IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde