flow-image
Proact (In Partnership With NetApp)
Proact (In Partnership With NetApp)

Den komplette guide til en robust exit-strategi fra skyen

Dette whitepaper er udgivet af Proact (In Partnership With NetApp)

pattern

Næsten alle er enige om, at "ægtepagter" er en dårlig ting. Den eneste grund til at kræve en kontrakt (eller ændringer af en) midt i forholdet er fordi, at den ene af parterne ønsker at afslutte forholdet.

Det samme gælder for kontrakter. Slutbrugere har et klart valg: De kan enten kræve en kontrakt med tydelige og accepterede exit-klausuler, eller de kan sætte deres lid til et fortsat samarbejde med leverandøren af skytjenesten (CSP (Cloud Service Provider)) i tilfælde af kontraktophør.

Hvis du beder om at forhandle reglerne for udtrædelse af aftalen, er det usandsynligt, at det er en indikation af en forlængelse af kontrakten med yderligere fem år.

Download denne hvidbog, og få mere at vide!

pattern

Relaterede kategorier
Cloud Computing, IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde

 

box-icon-download
Download nu

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.