flow-image
Proact (In Partnership With NetApp)
Proact (In Partnership With NetApp)

Forandringsagenter: Seks vigtige drivere for digital transformation

Dette whitepaper er udgivet af Proact (In Partnership With NetApp)

pattern

Tingene forandringer sig hurtigere og hurtigere, og at tage IT-innovationer i brug er ikke længere en valgmulighed – det er nødvendigt for virksomhedens overlevelse. I denne nye virkelighed kan det have alvorlige konsekvenser ikke at handle. Det er slut med status quo både i og uden for virksomheden, og organisationer, der ikke har en transformationsplan, vil komme permanent bagud.

I denne rapport har vi identificeret seks vigtige "forandringsagenter", som enhver organisation bør prioritere som en del af en samlet tilgang til digital transformation.

Download denne rapport for at undersøge tre innovative teknologier og tre kulturelle forandringer, der er afgørende for en virksomheds succes i en verden, der er mere forbundet, dynamisk og konkurrencepræget end nogensinde før – en verden, hvor forandring er det eneste konstante.

pattern

Relaterede kategorier
IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at Proact kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Proactwebsteder og kommunikation er underlagt deres Privacy Notice.Please agree to the conditions

Download nu