flow-image
Veracode

Rapport om softwaresikkerhedsstatus 2019

Dette whitepaper er udgivet af Veracode

pattern

Veracodes rapport om softwaresikkerhedsstatus (State of Software Security, SSOS) i 2019 er rapportens 10. version. Ligesom applikationssikkerhedsindustrien har rapporten udviklet sig i løbet af de sidste 10 år, og nu fokuserer den mere på tendenser inden for computerrettelser end på at finde sikkerhedsdefekter. Som tidligere rapporter giver softwaresikkerhedsstatusrapportens 10. version  indsigt i de mest almindelige typer sårbarheder, praksis, der fører til forbedrede rettelseshastigheder og industriens præstation.

Rapporten fandt, at størstedelen af fejlene bliver afhjulpet (56 %), og at virksomheder, som ofte scanner, har omkring 5 gange mindre sikkerhedsgæld end dem, der scanner mindst ofte. Hvorfor? Fordi disse teams har automatiserede sikkerhedstests, de har gjort sikkerhedsaktiviteter til en del af rutinen, de sikrer, at sikkerhedshændelser forbliver en prioritet, og de ender med at rette flere fejl - hvilket antyder, at DevSecOps-praksis forbedrer den generelle softwaresikkerhed.

Læs rapporten for at få et værdifuldt indblik i softwaresikkerhedens status i dag.

pattern

Relaterede kategorier
Netværk, Software, Overholdelse

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at Veracode kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Veracodewebsteder og kommunikation er underlagt deres Privacy Notice.Please agree to the conditions

Download nu