flow-image
Veracode

Rapport om softwaresikkerhedsstatus - resume

Dette whitepaper er udgivet af Veracode

pattern

Veracodes 10. version af rapporten om softwaresikkerhedsstatus er en omfattende gennemgang af applikationssikkerheds-testdata fra scanninger af mere end 2 billioner linjer kode udført af Veracodes base for mere end 2.300 virksomheder.

I løbet af de sidste 10 år har vi oplevet en enorm forbedring i applikationssikkerhedens generelle tilstand. Vi er gået fra at skulle diskutere, hvorfor AppSec er vigtigt til at have samtaler om den bedste måde at komme problemet til livs. Denne ændring afspejles i dataene, der viser, at virksomhederne løser en højere procentdel af fejl end nogensinde før. 

Rapporten viser imidlertid også, at der er god plads til forbedringer, især hvad angår spørgsmålet om stigende sikkerhedsgæld. Ligesom det gælder kreditkortgæld, kan selv en lille smule gæld resultere i problemer fremadrettet.

Download nu for at finde ud af mere!

pattern

Relaterede kategorier
Software, Overholdelse

 

box-icon-download
Download nu

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.