flow-image
Veracode

Applikationssikkerhed, myter og realiteter

Dette whitepaper er udgivet af Veracode

pattern

Inden for de seneste måneder har nyhedsoverskrifterne været fyldt med historier om sikkerhedsbrud. Og de fleste af disse brud stammer fra en sårbarhed i en applikation.

Faktisk er angreb på webapplikationer det mest hyppige hændelsesmønster i bekræftede sikkerhedsbrud. Alligevel bruger de fleste organisationer ikke tid eller penge på applikationssikkerhed. Cyberkriminelle udnytter i stigende grad sårbarheder i applikationer, hvilket resulterer i betydelig skade og økonomisk tab for virksomheder.

Men sikkerhedsbrud fortsætter med at gøre overskrifter, og organisationer er ved at blive klar over den alvorlige risiko, som applikationerne udgør. Nu er det tid for organisationer af alle størrelser til at sætte sig ind i myterne og realiteterne bag applikationssikkerhed.

Download nu for at finde ud af mere!

pattern

Relaterede kategorier
Cloud Computing, Marketing, Netværk, Salg, Software, Cloud Computing, Firewall, Netværkssikkerhed, Sikkerhedsløsninger

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at Veracode kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Veracodewebsteder og kommunikation er underlagt deres Privacy Notice.Please agree to the conditions

Download nu