Veracode
flow-image

Hvordan kommer sårbarhederne ind i softwaren?

Dette whitepaper er udgivet af Veracode

I dagens verden findes der ikke en virksomhed, som ikke producerer eller køber applikationer for at køre mere effektivt. Software styrer alt, lige fra vores kritiske infrastruktur og sundhedsydelser til handel og finansielle systemer. Denne voksende afhængighed af software forbedrer effektiviteten, men til en pris. Det gør også virksomheder mere sårbare over for nogle af de mest almindelige former for cyberangreb: angreb på applikationer.

Faktisk fandt USA’s Department of Homeland Security (DHS), at 90 procent af sikkerhedshændelser skyldes udnyttelse af defekter i software.

Med så mange sikkerhedsbrud forårsaget af applikationssårbarheder ville det være let at give virksomhederne skylden for ikke tilstrækkeligt at sikre den kode, de producerer, eller sørge for, at kode, de køber og låner, også er sikker. Men i virkeligheden er der er flere grunde til usikker kode. Introduktion af sikker kodningspraksis og iværksættelse af et applikationssikkerhedsprogram kan reducere risikoen for sårbarheder og styrke sikkerheden.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier E-mail, Software, Overholdelse, Malware