flow-image
Veracode

Hvordan kommer sårbarhederne ind i softwaren?

Dette whitepaper er udgivet af Veracode

pattern

I dagens verden findes der ikke en virksomhed, som ikke producerer eller køber applikationer for at køre mere effektivt. Software styrer alt, lige fra vores kritiske infrastruktur og sundhedsydelser til handel og finansielle systemer. Denne voksende afhængighed af software forbedrer effektiviteten, men til en pris. Det gør også virksomheder mere sårbare over for nogle af de mest almindelige former for cyberangreb: angreb på applikationer.

Faktisk fandt USA’s Department of Homeland Security (DHS), at 90 procent af sikkerhedshændelser skyldes udnyttelse af defekter i software.

Med så mange sikkerhedsbrud forårsaget af applikationssårbarheder ville det være let at give virksomhederne skylden for ikke tilstrækkeligt at sikre den kode, de producerer, eller sørge for, at kode, de køber og låner, også er sikker. Men i virkeligheden er der er flere grunde til usikker kode. Introduktion af sikker kodningspraksis og iværksættelse af et applikationssikkerhedsprogram kan reducere risikoen for sårbarheder og styrke sikkerheden.

pattern

Relaterede kategorier
E-mail, Software, Overholdelse, Malware

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at Veracode kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Veracodewebsteder og kommunikation er underlagt deres Privacy Notice.Please agree to the conditions

Download nu