Mimecast
flow-image

Tilstanden af mailsikkerhed 2020

Dette whitepaper er udgivet af Mimecast

Global forretning består af en mangfoldighed af erhvervssektorer, som forenes ved hjælp af en enkelt, fælles form for kommunikation, der er nøglen til enhver forretning: en mailforbindelse.

E-mail er fortsat den mest populære angrebsvektor; via organisationer ved deres mailperimetre, inde fra organisationen (gennem kompromitterede konti, sårbare insidere, social engineering) eller uden for organisationens perimetre (de domæner, de ejer, og deres brands).

For at øge kompleksiteten er mange globale virksomheder blevet tvunget til at indføre politikker for fjernarbejde til kontorbaserede medarbejdere for at hjælpe med at sikre medarbejdernes sikkerhed under COVID-19 pandemien, og trusselsaktørerne er fulgt med dem hjem. En stigning i variationen og mængden af angreb er uundgåelig på grund af ønsket om økonomisk og kriminelt motiverede aktører til at få fat i personlige og fortrolige oplysninger.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Datacenter, Hardware, Firewall, Malware, ERP, Cloud, Firewall, Spam, SAN