Mimecast
flow-image

Transformering af SOC: Bygning af morgendagens sikkerhedsoperationer, i dag

Dette whitepaper er udgivet af Mimecast

Når du tænker på et sikkerhedsoperationscenter (SOC), hvad kommer du i tanke om? Er det et organiseret team af sikkerhedsanalytikere og -teknikere, som detekterer, analyserer og reagerer på hændelser, og som altid arbejder tæt sammen med virksomhedsledere om at effektuere sikkerhedsstrategien? Eller er det nogle få analytikere, som tilbringer dagene reaktivt med at reagere på uprioriterede sikkerhedsproblemer med forskellige værktøjer de lige har ved hånden?

Det er disse variationer og kritikaliteten ved et SOC med at detektere og reagere på potentielle trusler, der bragte CR Think Tank (Cyber Resilience Think Tank) sammen ved RSA®-konferencen i februar 2020, for at udforske fordele og ulemper ved at holde SOC internt sammenlignet med at outsource det, og hvordan en vellykket model eventuelt kunne se ud.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Software, Firewall, Malware, ERP, Firewall, Server, Server, AIM, SAN