Fujitsu
flow-image

Den nye arbejdstid: Sådan får man fleksibelt arbejde til at fungere

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

Selv før Covid-19 var den traditionelle arbejdstid 8-16 på vej ud. I 2019 anså 75 % af de globale virksomhedsledere allerede fleksibelt arbejde som den nye normal. Dette blev drevet af en globalisering af arbejdsstyrken og teknologier, der gør det muligt for os at udføre vores arbejde når som helst og hvor som helst. Behovet for at tiltrække og fastholde toptalenter har været en anden faktor, der har fået mange organisationer til at tilbyde mere fleksible arbejdsmuligheder.

Covid-19 har fremskyndet denne overgang. Lockdown-restriktioner over hele verden betød, at de, der kunne, skulle arbejde hjemmefra, og det tvang dem til opnå balance mellem arbejdsliv, børnepasning og andre personlige forpligtelser. Den traditionelle arbejdstid blev en ulejlighed og endda en umulighed for mange, så en ny model så dagens lys.

Download dette whitepaper nu og læs mere om modellen, og hvilke muligheder og udfordringer den giver.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Desktop/Laptop OS, IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde, Desktop Systemer, E-mail Kunde, Indbyggede systemer, Hardware og perifert udstyr, Bærbare, Linux, Mac OS, Processorer, Thin Clients, Opgraderinger og migrationer, Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows Server, Microsoft Office