Fujitsu
flow-image

Den hybride it-platform – et solidt grundlag for digital transformation

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

It-landskabet ændrer sig. Efterhånden som den digitale transformation fortsætter, bliver vores it-infrastruktur mere forskelligartet og forbunden - med andre ord, mere hybrid. Diversiteten heri bliver i stigende omfang tilskyndet og foretrukket, og it-fagfolk byder nogle aspekter af den velkommen, da mange ser fordele ved at bruge flere offentlige cloud-udbydere og foretrækker ikke at standardisere på en enkelt softwarevirtualiseringsmiljø.

Denne rapport ser på resultaterne af en verdensomspændende undersøgelse af mere end 800 it-fagfolks evalueringer af deres erfaringer med Hybrid IT. 

Download nu og bliv klogere på fordelene ved Hybrid IT, f.eks. konsolideret tjenesteadministration og datastyring, arbejdsbelastningsmobilitet og moderne brugerselvbetjening, for at nævne nogle få.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Software, ERP, Cloud, Digital transformation, AIM