flow-image
Aruba

Klargøring af den postpandemiske arbejdsplads: Hvordan beslutningstagere reagerer på COVID-19

Dette whitepaper er udgivet af Aruba

pattern

Efterhånden som virksomheder ser på udfordringerne fra en postpandemisk verden, er én ting almindeligt anerkendt. Tilbagevenden til arbejde betyder ikke en tilbagevenden til det normale. Efter måneder hvor den måde, hvorpå vi arbejder, har ændret sig fundamentalt, er det usandsynligt, at arbejdspladsen nogensinde bliver den samme igen.

På baggrund af en undersøgelse med 2.400 ITDM'er forsøger denne rapport at give et overblik over, hvordan it-afdelinger er blevet påvirket af pandemien, karakteren af deres reaktion, og hvordan det vil forme investeringsprioriteter i de kommende 24 måneder.

pattern

Relaterede kategorier
Hardware, IT-administration, Software, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde, ERP, Cloud, Digital transformation

 

box-icon-download

INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR, TIL DIN GRATIS DOWNLOAD

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

 Ved at indsende denne formular bekræfter du samtidig at du er en voksen person på 18 år eller ældre og du accepterer at Aruba kan kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til ehver tid framelde dig. Arubawebsteder og kommunikation er underlagt deres Privacy Notice.Please agree to the conditions

Download nu

Flere ressourcer fra Aruba