Aruba
flow-image

Klargøring af den postpandemiske arbejdsplads: Hvordan beslutningstagere reagerer på COVID-19

Dette whitepaper er udgivet af Aruba

Efterhånden som virksomheder ser på udfordringerne fra en postpandemisk verden, er én ting almindeligt anerkendt. Tilbagevenden til arbejde betyder ikke en tilbagevenden til det normale. Efter måneder hvor den måde, hvorpå vi arbejder, har ændret sig fundamentalt, er det usandsynligt, at arbejdspladsen nogensinde bliver den samme igen.

På baggrund af en undersøgelse med 2.400 ITDM'er forsøger denne rapport at give et overblik over, hvordan it-afdelinger er blevet påvirket af pandemien, karakteren af deres reaktion, og hvordan det vil forme investeringsprioriteter i de kommende 24 måneder.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Hardware, IT-administration, Software, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde, ERP, Cloud, Digital transformation