Aruba
flow-image

De 4 sværeste driftsudfordringer

Dette whitepaper er udgivet af Aruba

Indtil for nylig betød fejlfinding af netværksproblemer eller planlægning af en opdatering, at man samledes i et mødelokale eller hjalp brugerne personligt. Nu fjernarbejder de fleste it-teams, og de er nødt til at løse problemer for andre fjernmedarbejdere, samtidig med at de planlægger projekter ifm. tilbagevenden til kontoret, der skal levere alt fra forbedret dækning til analyse af kontaktsporing. Der er meget lidt tid og begrænsede ressourcer til at finde sporadiske problemer, svare alle brugere og skifte mellem administrations- og driftsværktøjer.

Denne e-bog opdeler de 4 største driftsudfordringer, som it-teams bliver konfronteret med, og hvordan man kan overvinde dem.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde