Aruba
flow-image

En succesfuld it-konfiguration

Dette whitepaper er udgivet af Aruba

Hvert årti eller deromkring har vi set teknologimarkedet gennemgå store forandringer. I løbet af de seneste årtier er disse forandringer blevet drevet af mobilitet og skyen. Nu går vi ind i den næste store forandring: datatidsalderen – men vi taler ikke om data, der genereres i en sky eller et datacenter. Vi taler om data, der er tilgængelige, hvor forretningen finder sted – hvor brugere, enheder og ting samles.

For de fleste virksomheder fremsætter udnyttelse af kraften bag Edge nogle formidable udfordringer, især i kølvandet på de seneste ændringer i de økonomiske forhold. Aruba adspurgte 2.400 it-ledere for at få indsigt i, hvilke forhindringer de bliver konfronteret med, og hvor teknologiløsninger kan hjælpe dem med hurtigt at tilpasse sig og positionere deres virksomheder til vækst.

I denne e-bog belyser vi de vigtigste resultater fra denne undersøgelse.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Software, Firewall, SaaS, ERP, Cloud, Firewall, Wi-Fi, SaaS, SAN