Mimecast
flow-image

Sandheden om undervisning i cybersikkerhed

Dette whitepaper er udgivet af Mimecast

Formålet med en hvilken som helst sikkerhedsinfrastruktur i virksomheden er at beskytte virksomhedsdata, adgang til lokale og skybaserede systemer, forskellige typer følsomme oplysninger som loginoplysninger og kundedata samt endda de fysiske aktiver, der bruges til at administrere netværk og slutpunkter.

Cyberkriminelle har udviklet deres angrebsmetoder til at angribe dine medarbejdere. Gør dem til din første forsvarslinje i stedet for din største trussel. Ny forskning viser, hvor vigtig undervisning i cybersikkerhedsbevidsthed som en teknologi er.

Der blev foretaget to undersøgelser til denne hvidbog: En undersøgelse blev udført med personer, der administrerer, bidrager til eller påvirker organisationens undervisningsprogram i sikkerhedsbevidsthed, mens en anden undersøgelse blev gennemført med 1.000 medarbejdere i USA.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Hardware, Software, Firewall, VPN, Malware, ERP, Cloud, Firewall, VPN, Microsoft Office, Spam, Wi-Fi