Fujitsu
flow-image

Nødvendig hybrid it-platform – opbygning af et solidt systemgrundlag for digital transformation

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

It-systemernes landskab ændrer sig. Efterhånden som den digitale transformation fortsætter, bliver vores it-infrastrukturer mere og mere forskelligartede, både hvad angår type og placering, og mere forbundne - med andre ord, mere hybride. Den mangfoldighed bliver i stigende omfang tilskyndet og foretrukket, it-fagfolk tog visse aspekter af denne mangfoldighed til sig, da mange ser fordele ved at bruge flere offentlige cloud-udbydere og foretrækker ikke at standardisere på en enkelt softwarevirtualiseringstabel.

Denne forskningsrapport ser på resultaterne af en verdensomspændende undersøgelse af mere end 800 it-fagfolks evalueringer af deres erfaringer med Hybrid IT. 

Download nu for at få mere at vide om fordelene ved Hybrid IT, f.eks. konsolideret tjenesteadministration og datastyring, arbejdsbelastningsmobilitet og moderne brugerselvbetjening, for at nævne nogle få. 

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Software, ERP, Cloud, Digital transformation, AIM