Fujitsu
flow-image

En hybrid vision for den nye æra inden for digital transformation

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

Hvis du begiver dig ud på din digitale transformationsfærd med skyen som en integreret del, er det bedste tidspunkt til at evaluere din cloud-vision nu.

Cloud-teknologier er kommet først for organisationer, der forsøger at transformere deres virksomhed dramatisk. Hybrid Cloud er blevet den frontløbende driftsmodel, virksomheder viser betydelige hybride indførelsesplaner for de næste fem år. Det vigtigste spørgsmål er, hvor man skal placere hvilken arbejdsbyrde?

I denne hvidbog vil Fujitsu bruge deres omfattende erfaring og ekspertise som en hybrid- og cloud-udbyder på globalt plan til at tilbyde værdifuld indsigt og vejledning. De vil hjælpe dig med at overveje de forskellige tilgængelige muligheder og finde den rette balance mellem cloudbaserede tjenester og ældre programmer.

Download nu for at udforske partnerskaberne, skræddersyede løsninger og tips til at integrere den bedste plan til cloud-indførelse for dig! 

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Hardware, Software, Hybrid Cloud, ERP, Cloud, Digital transformation, Server, SDDC, Linux, Server, DevOps, SAN