flow-image
Fujitsu

Cloud, data og applikationer – ekspertrådgivning og løsninger til succes

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

pattern

Applikationer er afgørende for den måde, hvorpå en organisation fungerer. For at kunne betjene dine medarbejdere og kunder bedst muligt, er det vigtigt at træde lidt tilbage og tænke tingene igennem på korrekt vis – særligt i takt med at dine medarbejderes behov fortsat udvikler sig. Teknologiens fremskridt og konkurrenternes vækst kan imidlertid gøre dette til en udfordring.

Dine applikationer repræsenterer betydelige investeringer i både nutiden og fremtiden. I takt med at verden ændrer sig, udvikler teknologien sig og nye muligheder opstår – det kan derfor være en udfordring at opnå det nødvendige perspektiv, der skal til for at træffe de rigtige beslutninger. Fujitsus "Spotlight on Cloud Application and Data Services" kan hjælpe dig med at navigere i det store udvalg af teknologier, valg og muligheder, som du skal forholde dig til både på kort og lang sigt. Læs mere og få ekspertrådgivning til succes. 

pattern

Relaterede kategorier
Datacenter, IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde, Store Datamængder, Databaser, Firewall, VPN, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Server, Lagring, SDDC, Virtualisering, Cloud Computing, Analyser, Visuelle Analyser, Dataanalyser, Forudsigende Analyser, Kunstig intelligens

 

box-icon-download
Download nu

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.