Fujitsu
flow-image

Del 1: Fra sårbar til fleksibel – at modstå uvished som en adaptiv organisation

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

Ledere har længe vidst, at verden ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Efter to årtiers digitale forstyrrelser stod det klart, at fleksibilitet var en værdifuld egenskab – og kun de organisationer, der var i stand til hurtigt at tilpasse sig, kunne håbe på at få succes. I 2020 gennemgik vi imidlertid alle en kriseperiode som aldrig før, og tilpasningsevnen gik fra at være en ambition til at være et grundlæggende overlevelsestræk.

Som reaktion på COVID-19-krisen opdagede mange organisationer, præcist hvor ukuelige og fleksible de kunne være. Men forandringen er langt fra slut. Vi skal alle leve med uforudsigelighed i lang tid. Organisationer vil have brug for tilpasningsevnen til at gå fra krisereaktion til genopretning, vækst og succes – eller, med andre ord, fra sårbar til fleksibel.

I denne rapport udforsker vi vigtige temaer og initiativer, der vil hjælpe organisationer med at fremskynde forandring og holde trit med skiftende markedsbehov. Ved at læse rapporten får du et essentielt indblik i tilpasningsevnen på tværs af brancher samt vores råd til at hjælpe dig med at fremme digital engagement og vækst.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier IT-administration, Software, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde, Applikationer, Styresystemer, CRM (Styring af kundeforhold), SaaS, Databaser, Styring af dokumenter, Virksomhedssoftware, Værktøjer til systemudvikling, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Groupware, Workflow-software, Samarbejdssoftware, Åben kilde, Produktivitetssoftware, SD WAN, Software defineret netværk, Slutbrugeroplevelse, AlOps, ITSM, DevOps, Maskinelæring, Maskinedata, Datautomatisering, AIM