Fujitsu
flow-image

Del 2: Fra sårbar til fleksibel – at modstå uvished som en adaptiv organisation

Dette whitepaper er udgivet af Fujitsu

Da verden var genstand for en omfattende forvandling i hænderne på COVID-19, har behovet for, at virksomheder og statslige organisationer tager imod forandringer, været nødvendigt. Nu hvor det ustabile økonomiske landskab, der skaber usikkerhed, er en levevis, skal organisationerne være i stand til at forberede sig og reagere på store forstyrrelser. Der er et behov for konstant at tilpasse sig for at forblive relevant og holde trit med markedet.

Alle organisationer skal nu fremskynde digitaliseringen og øge tilpasningsevnen for at fremtidssikre sig mod forstyrrende kræfter.  Pandemien viste, at de fleste ikke var i stand til at reagere hurtigt nok på uforudsigelige ændringer på grund af tekniske og organisatoriske begrænsninger, som, for mange, endnu ikke er blevet tacklet på lang sigt.  Denne rapport kommer med forskningsbaseret indsigt i store operationelle udfordringer og fremsætter ekspertrådgivning om, hvordan de kan overvindes. Læs rapporten og få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Datacenter, IT-administration, Store Datamængder, Business Intelligence (BI), Datalagring, BYOD, Forbrug af IT, Cloud Computing, Overholdelse, Indholdsstyringssystemer (CMS), Datastyring, Planlægning af virksomhedsressourcer (ERP), Finans & økonomistyring, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Styring af serviceniveau, Business Process Management, Virtualisering, Servicestyring, Projektledelse, Samarbejde, Store Datamængder, Databaser, Firewall, VPN, Styring af Infrastruktur, Datacentre, Server, Lagring, SDDC, Virtualisering, Cloud Computing, Analyser, Visuelle Analyser, Dataanalyser, Forudsigende Analyser, Kunstig intelligens